Voorstellingen mei 2020: geannuleerd

Lieve en beste Papegaaiers,

Omdat het momenteel onzekere tijden zijn en ook de vooruitzichten op (de korte) termijn weinig aanleiding geven voor grote veranderingen in positieve zin, zijn ook wij als bestuur van Toneelgezelschap De Papegaai genoodzaakt om moeilijke beslissingen te nemen. Concreet betekent dit, dat wij besloten hebben de opvoering van het toneelstuk ‘Le Dîner de Cons’ (‘Het Diner der Dwazen’), dat als voorjaarsvoorstelling gepland stond voor 28 en 29 mei aanstaande, te annuleren. Ook de voorstelling ‘Wat ik moest verzwijgen’, die in coproductie met Theater Singer Laren begin mei zou worden opgevoerd, komt te vervallen (voor een eventuele retournering van de ticketkosten van laatstgenoemde voorstelling, gelieve contact op te nemen met Theater Singer Laren).

Het coronavirus en de daarbij in acht te nemen sociale onthouding maakt het regisseur en acteurs onmogelijk naar behoren te repeteren. Daarnaast is het een ongewisse zaak of theatervoorstellingen met grote aantallen bezoekers in mei kunnen plaatsvinden.
Dat De Papegaai nu een paar maanden op stok gaat, betekent niet, dat wij de voorbereidingen van onze activiteiten in het kader van ons 100-jarig bestaan in de ijskast zetten. Integendeel! Lustrumcommissie en Bestuur zijn én blijven volop actief om er met elkaar in september en november nog steeds een geweldig feest van te maken. Hopelijk hebben we de corona-ellende dan achter ons kunnen laten en is het ons weer gegund in gezamenlijkheid en in alle vrolijkheid ons lustrum te vieren!

Ondertussen wensen wij u namens het Bestuur en de Lustrumcommissie alle goeds en – daar waar nodig – beterschap toe. Stay strong, stay save & stay positive!

Bestuur van Toneelgezelschap De Papegaai