Audities Podcast Vals Spel

Laren, 4 februari 2021

Lieve en beste Papegaaiers!

Het coronavirus heeft in de afgelopen maanden ons dagelijks leven behoorlijk veranderd. De lockdown is recent met nog een aantal weken verlengd, een avondklok is ingevoerd. Een periode van gedwongen afstand en ongezelligheid. Niet alleen lege theaters, maar ook geen mogelijkheden voor workshops, repetities en andersoortig cultureel samenzijn. Toch zit De Papegaai niet stil. Ons erelid Corien van den Wall Bake heeft zelfs het initiatief genomen om een podcast te maken!

Door het schrijverscollectief is inmiddels een kluchtig verhaal geschreven. De kroniek begint bij een befaamde kunstbeurs in het zuiden des lands. En preciezer: in de galerie van Monsieur Guilliaume Bonnet de Bain waar juist een 36-jarige schone interesse toont in een meesterwerk van een zeer welbekend schilder. Monsieur Bonnet de Bain, malcontent over de verkopen van de afgelopen week, heeft moeite om zijn enthousiasme te bedwingen. Hij haalt tout uit de kast om haar ervan te overtuigen, dat ze een échte buitenkans te pakken heeft. Maar dan…

 Auditeren

De podcast wordt geregisseerd door Magali de Frémery. Voor kleine en grote rollen zijn wij op zoek naar: zes actrices en zeven acteurs, bij voorkeur mensen, die zich makkelijk een accent van beneden de rivieren eigen kunnen maken (Brabants, Maastrichts, Vlaams).

  • Wij nodigen geïnteresseerden van harte uit om te komen auditerenvia Zoom en wel op zondag 14 februari aanstaande tussen 11:00 en 13:00 uur. Duur: maximaal 10 minuten.
  • U kunt zich tot en met 11 februari aanmelden voor de audities via: woerdmanreynen@hotmail.nl.
  • Graag naam en leeftijd
  • Op zaterdag 13 februari ontvangt u nadere informatie over de auditie (incl. stukje tekst) en een tijdslot.

 Repetities

In de maand februari en maart zal worden gerepeteerd. Er behoeven geen teksten uit het hoofd te worden geleerd! Dat scheelt J. Geïnteresseerden dienen op de onderstaande dagen en tijden beschikbaar te zijn:

  • woensdagavonden (17 februari, 24 februari en 3 maart), van 19:30 tot 21:30 uur;
  • zondagen (21 februari en 28 februari) , van 11:00 tot 13:00 uur;
  • donderdagavond 4 maart, van 19:30 tot 21:30 uur;
  • generale: vrijdagavond 5 maart, van 19:30 tot 21:30 uur.

Opname

Als de coronaregels het toelaten, wordt de podcast op zaterdag 6 maart (hele dag) in een studio met geluidtechnicus opgenomen.

Graag digitaal tot ziens bij de auditie!

Met warme toneelgroeten,

Charles Borremans

Bestuurslid Communicatie en PR

Toneelgezelschap De Papegaai