100 jaar Papegaai: beeldmateriaal gezocht

Naast jubileumuitvoeringen en andere feestelijkheden gaan wij ook een historisch overzicht uitgeven in de vorm van een fors en kleurrijk eeuwboek. Daarin wordt de geschiedenis van De Papegaai beschreven in tekst, maar vooral ook met behulp van veel foto’s.

De Lustrumcommissie is naarstig – zo heet dat nu eenmaal – op zoek naar beeldmateriaal vooral uit de periode 1920 tot 1960. U begrijpt het al. Wij waren toen nog niet eens geboren of reden net op een driewielertje in onze tuin. Van De Papegaai hadden u en wij nog niet gehoord.

Vandaar deze OPROEP TOT HET LEVEREN VAN FOTO’S!

Als u nu eens een snipperdag neemt, de (klein-)kinderen naar school brengt en daarna op de zolder of in de fotoboeken van uw ouders op zoek gaat naar oude foto’s van familieleden of vrienden en vriendinnen, die staan te schitteren op het toneel van Hamdorff of het Singer… Wij kunnen er het boek over De Papegaai mee opluisteren!

Mocht u interessante foto’s van portretten, scenes of groepen gevonden hebben, neemt u dan contact op met de leden van de Lustrumcommissie, belast met het verzamelen van beeldmateriaal:

Simon De Ruijter          Tel: 06 54798136             E-mail: sdr@xs4all.nl

Michiel van Seggelen  Tel: 06 53414084              E-mail: m.a.van.seggelen@ziggo.nl

Met vriendelijke dank,

De Lustrumcommissie van Toneelgezelschap De Papegaai