100 jaar

De viering van het 100-jarig bestaan van het Toneelgezelschap De Papegaai kan helaas niet doorgaan in 2020. Alle geplande lustrumfestiviteiten komen te vervallen.

De Papegaai gaat haar 100-jarig bestaan, mits de omstandigheden het toelaten, in 2021 feestelijk vieren. En met recht! Per slot van rekening is het dan 100 jaar geleden, dat het allereerste toneelstuk ‘Speculanten’ werd opgevoerd. De Papegaai gaat het eeuwfeest vieren op een manier, zoals we dat dit jaar ook van zins waren te doen. Begin januari 2021 wordt er opnieuw een Nieuwjaars-/Lustrumborrel georganiseerd. Met als bijzonderheid, dat dan het unieke eeuwboek zal worden gepresenteerd!

Op vrijdag 25 juni 2021 (save the date!) zal dan het Lustrumfeest plaatsvinden, dat voor dit jaar op 19 september in de planning stond, maar dus wordt verschoven. Over alle nog te organiseren lustrumactiviteiten en -data in 2021 zullen de leden uiteraard nog nader én ruim op tijd worden geïnformeerd.

Het thema van het Lustrum

The Roaring Twenties

 

De Lustrumcommissie: Ineke Onkenhout, Anahi Jansen Garcia, Mila Vrins, Caroline Snoep, Marc ter Haar, Pleun Meijer, Michiel van Seggelen en Rob Havenga.