Koop nu ons Eeuwboek

Lieve en beste Papegaaiers,

Vol trots presenteren we een inkijkje in het Eeuwboek: een uniek beeld van onze Papegaai, een bloemlezing in woord en beeld over de afgelopen 100 jaar.

We hebben een schat aan materiaal: programmaboekjes, foto’s, film, krantenartikelen, zoveel dat we makkelijk tien boeken hadden kunnen vullen.

Maar het is dit ene, bijzondere, boek geworden. We weten zeker dat u hier heel veel lees- en kijkplezier aan zult beleven.

Gun u zelf het genoegen om door 435 pagina’s en honderden foto’s over 100 jaar Papegaaigeschiedenis te bladeren. Zowel uniek historisch materiaal als recente foto’s: een feest van herkenning bij producties waar u wellicht zelf aan mee hebt gedaan of die mooie herinneringen oproepen.

Door op het boek te klikken is-ie van u!

Met uw bestelling en betaling ontvangt u een uitnodiging voor de Boekenborrel op vrijdag 8 oktober, om 17:30 uur in het Brinkhuis te Laren.

Dan wordt het boek feestelijk gelanceerd en kunt u uw persoonlijke exemplaar ophalen onder het genot van een drankje.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn het boek op 8 oktober af te halen op de Boekenborrel, dan zullen we later een mogelijkheid creëren het boek elders op te halen. U wordt daarover nog geïnformeerd.

De Lustrumcommissi30