IN de schijnwerpers?

AuditieS

Voor onze producties zijn we regelmatig op zoek naar acteurs, musical-, zang- en danstalenten. Op deze pagina vindt u alle informatie over aankomende audities en aanmeldprocedure. Audities en repetities vinden plaats in de Larense Montessorischool. Repetities vinden plaats op woensdagavond en zondagochtend/-middag. Houd dat dan vrij in de agenda.

 Van dinsdag 13 tot en met zaterdag 17 december vullen we onze avonden weer met De Gevulde Papegaai, het uniek muzikale en cabareteske liedjesprogramma mét live muziek van ons mooie toneelgezelschap. Dit alles onder het genot van een heerlijk diner voor onze gasten in Bar & Brasserie Mauve in Laren.

AUDITIE

We zijn op zoek naar vijf zangers/zangeressen, die het leuk vinden om Mauve op z’n kop te zetten, maar even zo goed de dinerende gasten te ontroeren. Hou je van zingen en cabaret, geef je dan snel op voor de auditie! Deze gaat plaatsvinden op woensdagavond 22 juni aanstaande in de Larense Montessorischool, De Leemkuil 4 in LarenAanvang: 20.00 uur.

REPETEREN

Van begin september tot half december vinden de repetities plaats. In principe twee keer in de week: op woensdagavond en op zondagavond (niet elke). Het weekend van 10 en 11 december is het repetitieweekend.

OPTREDEN

Van dinsdag 13 tot en met zaterdag 17 december 2022 in Bar & Brasserie Mauve in Laren.

AANMELDEN

Aanmelden kan onderstaand

Aanmelden