15 t/m 19 september: De Vergulde Papegaai

Onder regie van Magali de Frémery en onder begeleiding van het combo van Nicky ten Bosch brengen Alette Reneman, Marélie Sweep, Brigitte Tewes, Patric Jansen en Patrick Leenheers u het beste uit het fantastische liedjesrepertoire van De Papegaai uit de afgelopen 100 jaar! Naast dit voor succes garant staande ensemble, kunt u tevens gastoptredens verwachten van Pedro Dubislav & Simon de Ruijter, Adriaan Leenheers & Femke Nollen en Guido Boone. Zelfs bestuursleden van De Papegaai laten zich niet onbetuigd met optredens van Leonie van Oosten Slingeland en Voorzitter Onkenhout zelf.

De uitvoering van De Vergulde Papegaai vindt plaats in de prachtige beeldentuin van Singer Laren, van waaruit u – op afstand! – kunt genieten van de optredens. Om het u helemaal gezellig te maken, zorgen wij voor een plezante picknickmand. Hoewel Singer ook nog voor een warm Larens schapenvachtje zorgt, raden wij u aan om voor de zekerheid toch een extra vestje of trui mee te nemen. Overigens, als het weer écht slecht wordt, verhuizen we u naar de theaterzaal van Singer.

De uitvoeringen van De Vergulde Papegaai vinden plaats op dinsdag 15 tot en met zaterdag 19 september aanstaande. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom. Het programma start om 20.00 uur stipt en duurt tot ongeveer 21.15 uur. Singer blijft tot 23.00 uur geopend. Voor leden van De Papegaai bedraagt de entreeprijs € 27,50 per persoon, niet-leden betalen per persoon € 35,-. De gevulde picknickmand is bij de entreeprijs inbegrepen. De kaartverkoop start op maandag 24 augustus aanstaande om 18.00 uur via: www.singerlaren.nl.

Uiteraard gelden de coronamaatregelen ook voor Singer Laren. Dus geldt een maximale groepsgrootte van zes personen, wordt de anderhalve meter afstand in acht genomen en zijn er per avond maximaal 100 kaarten beschikbaar!